O MENI

Ja sam Sonja Marinković, SEO edukator i konsultant za male biznise.

Moja misija je da pomognem biznisima da uvide potencijal koji SEO ima za rast njihovog biznisa, prodaju i dolaženja do novih klijenata. Ohrabrujem ih da nauče kako da sami primenjuju najbolje prakse optmimizacije za pretraživače, kako ne bi morali stalno da angažuju konsultante. Osim toga, u radu se trudim da približim i pojednostavim naizgled tehničke i kompleksne stvari iz SEO sveta.

_DSC5619

MOJE ISKUSTVO

Dolazim iz korporativnog sveta gde sam radila SEO 3 godine. Bila sam angažovana na najrazličitijim aspektima optimizacije, od on-page optimizacije, linkova, content management-a, pa sve do rešavanja kompleksnijih tehničkih SEO problema na sajtovima. Radila sam u kompetitivnoj iGaming affiliate marketing niši na mnogim tržištima i sajtovima, sa ciljem da generišem depositore za firmu, bolje korisničko iskustvo i bolji ranking u Googl-u.

A kako je sve počelo? 2017. sam, dok sam bila freelancer, pokrenula svoj blog za USA tržiste u niši ličnog razvoja i mentalnog zdravlja i uspela da rangiram neke blog postove samo na osnovu sadržaja, bez ikakve backlink kampanje. Sajt se i dalje rangira za dosta termina iako dugo već ne stižem da ga optimizujem. 

SA ČIME TI MOGU POMOĆI?

SEO USLUGE

Nudim usluge SEO audita (ocene) sajta gde prolazim kroz ceo tvoj sajt i dajem preporuke za veću vidljivost. Nudim i usluge content optimizacije, gde pomažem da tvoj sadržaj radi za tebe, kako bi generisao više poseta i prodaja. Takođe, nudim i konsultacije: plaćene – sat vremena, i besplatne – od 20 minuta. Poseti moju stranicu SEO usluge za više informacija. 

PARTNERSTVA

Nudim SEO pomoć copywriterima, content managerima, marketarima,  web developerima i ljudima iz ostalih profesija gde SEO može da pruži dodatnu vrednost uslugama koje nudite svojim klijentima.  Kontaktiraj me da bismo videli kako možemo da sarađujemo. 

SEO EDUKACIJA

Želiš sam/a da naučiš SEO kako ne bi zavisio/la od eksternih konsultanata? Želiš da imaš znanje sa kojim ćeš da unapređuješ SEO svog sajta? Nudim Zoom trening programe pogodne za vlasnike biznisa koji do sada nisu ulagali u SEO, ili žele da SEO podignu na viši nivo. 

ŠTA MOGU DA TI PONUDIM?

ZANIMLJIVE ČINJENICE O MENI

_DSC5593

ŽELIŠ DA RADIŠ SA MNOM?

Ako veruješ da bi online Zoom program edukacije bio dobar izbor za tebe, ili ti je potrebna pomoć u izradi plana poboljšanja tvog sajta, kontaktiraj me za više informacija.