OPTIMIZACIJA SADRŽAJA

POSTOJI REŠENJE

Ukoliko želiš da ti se sadržaj dobro kotira na Googlu i da ostvaruješ više saobraćaja i klikova, nudim pomoć u vidu optimizivanja postojećeg sadržaja, kao i kreiranju strategije za novi sadržaj. Takođe, nudim pomoć copywriterima i vlasnicima sajtova koji sami pišu svoj sadržaj u izradi optimizovanih briefova, radi lakšeg rangiranja. 

USLUGE OPTIMIZACIJE KOJE NUDIM

Celokupna on-page optimizacija stranice po izboru sa željenim ključnim rečima. To podrazumeva sređivanje naslova i podnaslova, formatiranje teksta, optimizacija slika, ekstenziju sadržaja po  potrebi, sređivanje meta podataka, eventualna promena URL-a, dodavanje relevantnih internih linkova i optimizacija konverzije i korisničkog iskustva. Cena optimizacije po jednoj stranici: 40 eura.

Ne znaš kakav sadržaj da kreiraš, a ne želiš da gubiš vreme na sadržaj koji ti neće doneti rezultate? Pomažem ti da isplaniraš mesečni ili godišnji content tako što istražujem ključne reči i dajem preporuke kakav tvoj sadržaj treba da bude. Cena zavisi od obima posla. 

Voliš da pišeš, ali ti treba pomoć kako bi tvoj sadržaj bio primećen na Googlu? Mogu da ti olakšam taj proces tako što ću da definišem ključne reči koje treba da koristiš u članku, naslove i podnaslove, kako da strukturiraš paragrafe, kao i neke druge pojedinosti koje mogu da pomognu da ti se članak rangira. Cena: 20 eur po brief-u. 

Pomažem ti da uvidiš na kakav tip sadržaja treba najviše da se fokusiraš u zavisnosti od tvog biznisa, kao i kako da pratiš progres i rezultate. Cena zavisi od obima posla.

ŠTA DOBIJAŠ OD OPTIMIZACIJE SADRŽAJA

DA LI JE OVO USLUGA ZA TEBE?

"Cilj nije kreirati što više sadržaja bez plana i cilja, jer je to unapred bačeno vreme. Sa jasnim planom i detaljnom analizom, tvoj sadržaj može da kreira rezultate za tebe"
Sonja Marinković
SEO edukator i konsultant

Kontaktiraj me ovde da damo tvom sadržaju Google pažnju koju zaslužuje.