Privacy Policy

Politika Privatnosti

Privatnost posetilaca sonjamarinkovic.com shvata se vrlo ozbiljno. Nikada nećemo prodati vaše lične podatke trećim licima.

Vaša adresa e-pošte i ime takođe će biti prikupljeni ako se odlučite da se pretplatite na primanje e-pošte od sonjamarinkovic.com. Ako ne odlučite da se pretplatite ili ako se odjavite, vaša adresa e-pošte i ime više neće biti zadržani.

sonjamarinkovic.com poštuje zabrinutost kupaca u vezi sa privatnošću. Pridržavamo se strogih procedura kako bismo osigurali da se svim podacima o kupcima postupa s poštovanjem i da su zaštićeni.

Ova Politika privatnosti opisuje prakse sonjamarinkovic.com u vezi sa prikupljanjem i korišćenjem podataka o kupcima putem naše veb stranice koja se nalazi na adresi sonjamarinkovic.com. Pretražujući ili kupujući bilo koji proizvod putem naše internet prodavnice, pristajete na prikupljanje i upotrebu vaših podataka kako je navedeno u ovim smernicama. Ako se ne slažete sa ovom Politikom, nemojte kupovati ovu veb stranicu.

sonjamarinkovic.com zadržava pravo da izmeni ovu politiku privatnosti u bilo kom trenutku, pa vas molimo da je često pregledavate. Promene i pojašnjenja stupaju na snagu odmah po objavljivanju na veb lokaciji.

ODELJAK 1 – ZBIRKA I UPOTREBA

Šta sonjamarinkovic.com radi sa mojim informacijama?

sonjamarinkovic.com prikuplja informacije koje pružaju kupci kako bi olakšali ispunjenje i poboljšali vaše iskustvo kupovine na mreži.

Kada kupujete nešto iz naše internet prodavnice, kao deo procesa kupovine i prodaje, prikupljamo lične podatke koje nam dostavite, kao što su vaše ime, podaci o plaćanju, adresa i adresa e-pošte.

Kada pregledate našu internet prodavnicu, mi takođe automatski primamo vaše podatke koji ne mogu da vas identifikuju, poput vašeg računara.

Ove informacije koristimo za poboljšanje usluga, dizajna i karakteristika povezanih sa veb lokacijama za naše kupce.

Marketing putem e-pošte: Sa vašom dozvolom možemo vam slati biltene sa novim proizvodima i drugim promocijama ili novostima.

ODELJAK 2 – SAGLASNOST

Kako sonjamarinkovic.com dobija moj pristanak?

Kada nam pružite lične podatke za izvršenje transakcije, verifikaciju vaše kreditne kartice, naručivanje, organizovanje isporuke ili vraćanje kupovine, podrazumevamo da pristajete na to da ih sakupljamo i koristimo samo iz tog posebnog razloga.

Ako zatražimo vaše lične podatke iz sekundarnog razloga, kao što je marketing, tražićemo od vas direktno izraženi pristanak ili ćemo vam pružiti priliku da kažete ne.

Kako da povučem svoj pristanak?

Ako se, nakon što se odlučite, predomislite, u bilo kom trenutku možete povući saglasnost da vas kontaktiramo radi daljeg prikupljanja, korišćenja ili otkrivanja vaših podataka. Da biste to uradili, kliknite na odjavi na dnu bilo koje e-adrese sonjamarinkovic.com,

ODELJAK 3 – OBJAVLJIVANJE

Vaše lične podatke možemo otkriti ako to po zakonu od nas zahteva ili ako kršite naše Uslove i odredbe.

ODELJAK 4 – LIČNI PODACI

Prilikom slanja porudžbine ili registracije za nalog prikupljamo vaše ime, adresu e-pošte, adresu za dostavu i obračun, podatke o plaćanju, ime kompanije, broj telefona, IP adresu i podatke o uređaju. Ove informacije se koriste za obradu naloga, autentifikaciju i obradu plaćanja. Svi podaci se čuvaju na bezbednom serveru iza zaštitnog zida.

Plaćanje:

Podaci o plaćanju su šifrovani kroz Standard za zaštitu podataka industrije platnih kartica (PCI-DSS). Podaci o vašoj transakciji kupovine čuvaju se samo onoliko koliko je potrebno da se vaša transakcija kupovine dovrši. Po završetku, podaci o transakciji kupovine se brišu.

Svi pristupni kanali za direktno plaćanje pridržavaju se standarda koje je postavio PCI-DSS, a kojim upravlja Veće za sigurnosne standarde PCI, što je zajednički napor brendova poput Visa ili MasterCard.

Zahtevi PCI-DSS pomažu u osiguranju sigurnog rukovanja podacima o kreditnim karticama od strane naše prodavnice i njenih dobavljača usluga.

ODELJAK 5 – USLUGE TREĆIH STRANA

sonjamarinkovic.com nikada neće otkriti, deliti ili trgovati vašim ličnim podacima ili istorijom porudžbina sa trećom stranom, osim ako je izričito navedeno u ovim smernicama.

Generalno, nezavisni dobavljači koje koristimo mi će prikupljati, koristiti i otkrivati vaše podatke samo u onoj meri u kojoj je to potrebno da im omogućimo da obavljaju usluge koje nam pružaju.

Međutim, određeni nezavisni dobavljači usluga, poput mrežnih prolaza i drugih procesora platnih transakcija, imaju svoje politike privatnosti u vezi sa informacijama koje smo im dužni da pružimo za vaše transakcije povezane sa kupovinom.

Za ove dobavljače preporučujemo da pročitate njihove politike privatnosti kako biste mogli da razumete kontinent na kojem će ovi dobavljači obrađivati vaše lične podatke.

Jednom kada napustite našu veb stranicu ili ste preusmereni na nezavisnu veb lokaciju ili aplikaciju, više ne upravljate ovom Politikom privatnosti ili našom veb lokacijom.

ODELJAK 6 – BEZBEDNOST

Da bismo zaštitili vaše lične podatke, preduzimamo razumne mere predostrožnosti i sledimo najbolje industrijske prakse kako bismo bili sigurni da se oni neprimereno gube, zloupotrebljavaju, pristupaju im i otkrivaju.

Ako nam dostavite podatke o svojoj kreditnoj kartici, oni se šifruju pomoću tehnologije sloja sigurnih soketa (SSL). Iako nijedan način prenosa putem Interneta ili elektronskog skladištenja nije 100% siguran, sledimo sve zahteve PCI-DSS i primenjujemo dodatne opšte prihvaćene industrijske standarde.