SEO USLUGE

Trenutno postoji nekoliko opcija rada sa mnom. Opcija je sasvim dovoljno da svako ko želi da iskoristi SEO za svoj biznis,  nađe šta mu treba. Baci pogled na sledeće SEO usluge koje nudim: 

SEO AUDIT

Imaš sajt a nemaš dovoljno prodaja / upita i ne znaš šta još može tu da se uradi? Tvoj sajt nema dovoljnu vidljivost na Google-u i ne dovodi ti ciljane posete i potencijalne kupce? Onda je moj SEO audit za tebe. Saznaj više na linku ispod!

Početna cena: 250 eura

SEO PAKET ZA NOVE SAJTOVE

Nemaš sajt, a želiš od starta da radiš ozbiljno i da razmišljaš o SEO-u na vreme? Onda je moj paket za nove sajtove idealan za tebe. Daću ti spisak koraka i stvari koje treba da uradiš i preporučiti ključne reči relevantne za tvoju idustriju.

Cena: 200 eura

CONTENT OPTIMIZACIJA

Uživaš u pisanju svojih članaka, ali oni ne dobijaju dovoljnu pažnju na pretraživačima? Nudim pomoć u optimizaciji postojećih članaka, kreiranju optimizovanih brief-ova i definisanju strategije sadržaja na blogu.

Počev od: 20 eura

KONSULTACIJE

Ako veruješ da ti nijedan od ponuđenih paketa ne odgovara, možda su jednočasovne konsultacije za tebe. Dobijaš: moju prethodnu analizu tvog SEO problema sa sajtom i vreme koje je strukturirano tako da dobiješ maksimalnu vrednost iz toga.

Cena za sat vremena konsultacije: 50 eura

ZELIŠ DA UČIŠ SEO?

Želiš da učiš SEO tako da ga sam/a možeš primenjivati na svom sajtu, bez oslanjanja na druge? Onda proveri moj online program, gde ćeš naučiti sve bitne elemente SEO strategije koji zapravo rade i to na razumljiv način.
Sonja Marinković