UTISCI RADA SA MNOM

Sonja je veoma strucna ne samo po pitanju SEO, nego i po pitanju wordpress, site structure, google analytics i svih ostalih SEO alata. Izradila je veoma korisnu audit prezentaciju koja je ukljucivala ne samo trenutne rezultate mog sajta nego i konkretne predloge za poboljsanja koji su bili veoma razumljivi i realni. Preporucujem Sonju svima kojima trebaju konkretni i primenljivi pristupi u poboljsanju SEO za njihov website.
Maja Schreiner, CEO Sharing Tribe
Jasna Stanojević Mirković, Spirit of Joy
Brzo, detaljno, jasno! Nakon analizaranja moje webstranice, Sonja mi je dala jasne informacije šta se može poboljšati i na koji način. S obzirom da stvari koje one radi, meni nisu nimalo bliske, prilagodila je svoje objašnjenje mom poznavanju i jednostavnim izrazima sve objasnila. Uz to, jako sam joj zahvalna da je sve odradila jako temeljno. Dobila sam odgovore na mnoga pitanja a i uputstvo za mog programera gde i šta moze popraviti! Sad mogu sebe bolje pozicionirati na tržištu i postati vidljivija! Preporučila bih je svakom, ko vidi da njegova webstranica ne donosi klijente! Ja sam Sonji prezahvalna!
O SEO optimizaciji znam vrlo malo, uglavnom da je to ono što se radi da ti se stranica bolje rankira na google-u. Ali znam da je nužno. Jer web marketing je jedini marketing!!! Imam web dizajnericu koja solidno odrađuje većinu stvari koje trebaju jednoj takvoj poslovnoj stranici, ali nije SEO joj nije baš legao. Zato mi je Sonja napravila pregled i analizu svega što ne štima, što može bolje te i meni dala nekoliko dragocjenih savjeta u smislu poboljšanja content-a (ono što ja radim na stranici i što jedino razumijem). Moja dizajnerica sada to sve poboljšava po Sonjinim uputsvima i uskoro izlazi naša nova blistava web stranica, odlično optimizirana. Prezadovoljna sam i Sonja je napravila odličan posao.
Ana Karabatić, Sapunerija Rvstika